Thursday, 29 March 2012

Jawab Jawab dan Anda di Tag


mcam caya x caya je cik ai bile ader blogger yang sudi tag cik ai
hehehheee
syukurlah sbb ader juga blogger yang tau tentang kewujudan blog cik ai yang x seberapa nie
thanx ea AYUE c0z tag cik ai
tapi yang x best nye kene menjawab 11 soklan plak tu
hahahahaaaa
jwapan haruslah tulus dr ati, dont tipu2x
\(^_^)/

♣ anda anak ke berapa? ♣
" anak nombor 6 "

♣ nama penuh anda dan siapa yang bagi nama anda tu? ♣
" SITI HAJAR. Mak ngan abah sye yang bagi "

♣ hobi anda di masa lapang? ♣
" surfing internet, tidoq, menjahit "

♣ apa yang anda tak suka dan suka dalam berkawan nih? ♣
" TAK SUKA : hipokrit, talam bermuka-muka "
" SUKA : jujur, paham-memahami "

♣ apa yang anda tahu masak dan masakan paling sedap anda? ♣
" nasi putih + telur dadar "

♣ kalau tension apa anda buat? ♣
" nagis kuat-kuat "

♣ tempat yang paling anda nak sangat pergi? ♣
" mane eak? "

♣ siapa yang anda paling sayang dan kenapa? ♣
" of c0z la mak ngan abah saye kerana da jge sye, didik sye, lahir kan sye "

♣ kelebihan dan kekurangan anda? ♣
" LEBIH : lebey cakap "
" KURANG : pemalu kot "

♣ siapa idola anda dan kenapa? ♣
" sape eak? "

♣ anda alergik pada apa? ♣
" udang ngan ketam "

fuh...!!
macam menjawab soklan SPM plak nie
kalo menulis ni mau kejang da otot2x jari jemari ku ini
skunk ni turn cik ai plak buat soklan
sape yang cik ai tag tu, sesudi la menjawab


i) Anda dilahirkan dimana?
ii) Nama sebenar anda?
iii) Bilangan ahli keluarga anda?
iv) Tarikh lahir anda?
v) Lagu yang anda minat?
vi) Kali terakhir anda menonton wayang bila & cerita ape yang ditonton?
vii) Lokasi percutian yang diidamkan?
viii) Status korunk ape?Single/Married/Divorce?
ix) 3 blog yang anda minati & kenapa?
x) Makanan kegemaran anda?
xi) Handphone ape yang anda pakai sekarang nie?


cik ai nak tag
FYA PELANGI
DAK FISHA
DYSHA PINK

** maaf entry kali ni panjang yang amat **

♥ BRIDE TO BE ♥

3 comments:

CtAyue said...

sekali sekala best gak join segmen cmnih..hehe..boleh kenal lebih lg antara blogger kan..hehe.mekaseh sbb sudi jawab. :)

cik ai said...

hehehhee.
tapi 11 soklan tu da rupe mnjawab soklan SPM
thanx ye TAG kat cik ai =)

FYA PELANG! said...

insyaAllah ;)