Monday, 26 March 2012

Kamera Holga 135TIM

hah..!
korunk mesti tertanya-tanya pe benda la Holga 135TIM tu kan
HOLGA, LOMO, DIANA adalah jenis kamera analog.
kamera nie menggunakan filem
tapi sekarang nie da ader yang digital tau
hasil daripada kamera ini memang unik tau
kadang kala tu cacat tapi itu lah sebenarnya keunikannya
kadangkala gambar yang diambil juga kita tak dapat nak agak hasilnya
peminat lomografi, snap pix menggunakan kamera2x tersebut merupakan satu kepuasan yang tak ternilai
maklumla, nak beli DSLR tak mampu kan

cik ai da sambar Holga 135 TIM da


kalau korunk nak lebih tau jenis kamera lomo yang ader buley la g SINI

♥ BRIDE TO BE ♥

6 comments:

Iera balqis said...

comel nya kamera lomo nie..hehe..gudluck yea nak beli kamera lomo tue..hekhek =)

anyway , done follow here & komen ur entry..hit me back..please visit & follow my blog..& please give some an ur opinion my entry also ^^

cik ai said...

done follow u !

Rakan Blog said...

wahhh...menarik
Nak share 8 SEBAB kenapa kita kena join Rakan Blog....

SEBAB KE 2- RakanBlog juga memudahkan kita untuk up to date dengan isu-isu semasa para bloggers lain...boleh wat-wat idea nak tulis entry...hehehe...entry menarik...mesti ramai yang suka...
Lagi 7 SEBAB lagi boleh tanya kat uncle google..>>8 sebab kenapa kena join Rakan Blog.

Dear Bella said...

Nampak menarik... :)

cik.ai said...

sambar la satu bella =)

cik ai said...

hehhehee
en.g00gle sumber yang pling berkesan =)