Saturday, 25 February 2012

UPDATE "1st Giveaway From Cik Ai"



dengan berbesar hati nya, cik ai ingin menganjurkan GA buat julung kali nye
First time cik ai buat GA nie
harap2x mendapat sambutan la kan


Mari tengok syarat-syarat nye :-

♥ Sesiapa sahaja boleh menyertai GA ini.
♥ Wajib follow blog Cik Ai yer
♥ Tajuk entry "1st Giveaway From Cik Ai"
♥ Letakkan sekali gambar diatas tue yer. Link kan ke blog Cik Ai
♥ Kemudian tinggalkan link beserta entry di ruangan komen ini sahaja
♥ Tarikh sah GA ini ialah 25 feb - 25 mac.

Syaratnye sungguh mudah kan. Sebelum tu, Cik Ai akan pilih 3 peserta yang bertuah. Pemilihan peserta berdasarkan berapa banyak komen yang peserta letak kat post cik ai. Mesti korunk nak tau kan ape habuan yang bakal cik berikan. Betul tak? Scroll down okey.

PERTAMA ♥ Antivirus Kaspersky Activation Code
KEDUA ♥ special chocolate doorgift buatan Cik Ai
KETIGA ♥ Penanda pintu & penanda buku yang comel buatan Cik Ai

** jika penyertaan kurang dari 10 orang, Giveaway ini akan terbatal serta merta **


♥ BRIDE TO BE ♥

12 comments:

kartikel.com said...

nak menang kaspersky ;)

wawa abdullah said...

besh! i'allah..sy join.. :)

ecadwinkyasha said...

cik ai..gmbr tak leh ambil sbb cik ai disable right click kan..so,eca try baca coding blog.muahahahaha....then eca xpaam nak letak gambar kita tuk apa sebenarnya?.cik ai kira pemenang berdasarkan gmbr tercantik ke apa?.konfius sikit..sorry2x banyak tanya yer..hopefully reply cpt,sbb eca tersangatlah teruja nak join.hehehehe

cik ai said...

sori eca.cik ai lupe yg cik ai disable right clik.nnt cik ai update semula.sori tau.

Nur Afikah Shuhaimi said...

cik ai , gmbar kita untuk apa ya ?

Nelumbo Nabilah said...

join dah

http://nelumbonabilah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-from-cik-ai.html

cik ai said...

gmbar u all utk prkenalan je.
xmo letak pon xpe.
tp kat ctu nnt tlak la 1 markah. =)

ecadwinkyasha said...

its oke dear...soalan cik ai tu eca jawab dulu,insyaallah free esok,baru dpt buat entry GA neyh yer.....skrg penat sgt baru balik dari jalan2x.

kenapa org komen post kita tak sama dgn post semasa?.
satu mungkin sebab cik ai xupdate format tarikh dan masa dekat bahagian settings.cuba tengok bahagian settings(cari dekat dashboard).tengok pula bahagian formatting-time zone.Tukar ke GMT+08.00 Kuala Lumpur.SO,post status akan update mengikut masa semasa kita di Malaysia :))
hopefully ini akan membantu yer.

HaidahHassan said...

thanks invitive :) rajin nanti join~ oh join lah contest ini sekali http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html

ecadwinkyasha said...

ya allah,sikit lupa nak join.eca terlalu busy last week.jap jap jap nak publish entry.bt,eca guna blog e=giveaway tuk join yer :))

ecadwinkyasha said...

eca dah join :))

http://ecagiveaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-from-cik-ai.html

CIK TOM said...

sori yunk..br bc komen cik ai...melepas cik tom nak join..