Saturday, 25 February 2012

RumahTerbalik FM GiveAway


bile da tengah malam mate ni xmau plak ngantok kn
tau la sok ari sabtu x kije kan
mlm ni sje je xmo tdo awl kan
bila x buley tdo maka blog la yg cik ai hadap

cik ai nk try GA yg dianjurkan oleh ecadwinkyasha plak la
kot2x join tgah mlm nie ader rezeki ley menang kan

korunk penah dengar x "Rumah Terbalik"
ni first time cik ai tau tentang rumah terbalik pertama kat Malaysia
cik ai tau pun dr blog ecadwinkyasha
unik kan
rumah dlam keadaan yg terbalik
kalau korunk nk tgk cmne umah tu meh jenguk post INI
post ni la yg paling cik ai suke

** muge-muge rezeki GA kali ini menyebelahi cik ai. AMIN **

♥ BRIDE TO BE ♥

3 comments:

ecadwinkyasha said...

wah,lajunya join..thank ai :)

cik ai said...

sepantas kilat
welkem =)

:: muge2x ader la rezeki cik ai untuk GA ni.AMIN ::

Cik Bunny said...

Cik Bunny nak minta maaf kalau cik Bunny komen sini sebab nak jawab pertanyaan Cik Ai dari shoutbox Cik Bunny tadi.

Untuk persedian sebelum anjurkan ga or contest, boleh rujuk entri ni: http://inspirebunny.blogspot.com/2012/02/5-tips-persediaan-sebagai-penganjur.html


untuk tips macam mana nak kasi ga or contest mendapat sambutan di entri ni: http://inspirebunny.blogspot.com/2012/01/5-sebab-giveawaycontest-yang-dilakukan.html

Untuk dapatkan sponsor, boleh rujuk entri ni: http://inspirebunny.blogspot.com/2012/01/tips-dapatkan-sponsor-untuk-contest.html

itu saja tips2 ga/contest dari Cik Bunny. kalau ada apa2 masalah boleh tanya Cik Bunny. Terima kasih atas sudi singgah blog Cik Bunny =)